Världens ljus

Ljuständning på Kalmar Stortorg

10 december: kl 16-19 (första timman ingår i julmarknaden).
kl 17 Andrum i Domkyrkan

Ljuständning mitt i stan och digitalt

Välkommen att delta i ljuständning på Stortorget i Kalmar . Tillsammans hoppas vi kunna fylla hela torget med ljus, och mänsklig värme! Vi kommer att finnas på plats kl 16 – 19. Domkyrkan är också öppen för den som vill gå in.  Klockan 17 samlas vi till ”Andrum” i Domkyrkan, en stilla stund med sång, musik och tal. Vi bjuder också på fika hela kvällen.

Du som vill tända ett ljus kommer helt enkelt till torget under kvällen. Allt som krävs för ljuständningen finns på plats. Det går även bra att skicka en digital hälsning via mail eller Facebook/instagram. Det kan vara ett namn, en önskan, en förhoppning eller en bön. Sedan tänder vi som är på plats på torget just ditt unika ljus. Exempel: ”Tänd ett ljus och be en bön för min vän som inte mår bra. Tack!”

Skicka hit:     Facebook & Instagram: Världens ljus Kalmar.
                           E-post: varldensljuskalmar@gmail.com

Om du inte tänder ett ”torgljus”, får du gärna tända ett ljus hemma istället. Låt oss, Kalmarbor, lysa upp staden tillsammans!

Vill du vara med och be för evenemanget så finns det en bönelista under dagen. Kontakta Kicki eller Benner Löwenham för att boka in dig på en tid.

Vi träffas för bön mellan 17-18 via Google Meet på länken https://meet.google.com/dhh-hgyr-xdu.