Världens ljus

Ljusmanifestation på Kalmar Stortorg den 4 september

24 juli – 4 sept – 25 sept – 6 nov

Ljuständning på plats och digitalt

Välkommen att delta i ljuständning på Stortorget i Kalmar lördagen den 24 juli. Tillsammans hoppas vi kunna fylla hela torget med ljus, och mänsklig värme! Vi kommer att finnas på plats från kl 19.00-24.00, då även Domkyrkan håller öppet. Kaffe serveras hela kvällen och kl. 21.00 samlas vi till ”Andrum”, en rofylld stund i kyrkan (som även sänds via Facebook).

Du som vill tända ett ljus kommer helt enkelt till torget under kvällen. Allt som krävs för ljuständningen finns på plats. Det går även bra att skickar en digital hälsning via mail eller Facebook/instagram. Det kan vara ett namn, en önskan, en förhoppning eller en bön. Sedan tänder vi som är på plats på torget just ditt unika ljus. Exempel: ”Tänd ett ljus och be en bön för min vän som inte mår bra. Tack!”

Om du inte tänder ett ”torgljus”, får du gärna tända ett ljus hemma istället. Låt oss, Kalmarbor, lysa upp staden tillsammans!

Skicka hit:
Facebook & Instagram: Världens ljus Kalmar
E-post: varldensljuskalmar@gmail.com

Vill du vara med och be för evenemanget så finns det en bönelista, kontakta Kicki eller Benner för att sätta upp dig på den.

Länk till bönelistan.

Vi träffas för bön via Google Meet på länken https://meet.google.com/dhh-hgyr-xdu.