Barnkyrkan

Barnkyrkan har sina samlingar samtidigt som det är söndagsgudstjänst.

Under hösten 2000 blir det barnkyrka ung. varannan vecka. Vi håller till utomhus om vädret tillåter, annars nere i Skattkammarens lokaler.

Kontaktperson: Benner Löwenham, 073-334 47 73

Hej och varmt välkomna till en ny termin med barnkyrkan!

Vi startar redan nu på söndag den 6:e september kl 10.00-11.00. Vi satsar på att vara utomhus och ha lekar, sång, bönestationer, undervisning och avslutar med fruktstund. Så ta med kläder efter väder. I dagsläget ställer vi in om det ösregnar. Vi får än så länge bara vara max 50 deltagare och man ska förstås känna sig fullt frisk.

Vi har längtat att få samlas mer regelbundet igen med barnen i samband med söndagsgudstjänsterna. Utifrån rådande restriktioner har vi i ledargruppen funderat på hur vi kan träffas under säkra förhållanden. Det har varit idéer allt i från att träffas i smågrupper i hemmen, ha familjegudstjänster samt utomhussamlingar.
Vi börjar med barnkyrka utomhus: 6:e och 20:e september, 4:e och 18:e oktober.
Mer information kommer därefter.

Vi uppmuntrar även alla barnfamiljer att bjuda in varandra till söndagshäng med andakt eller barnkyrka från youtube t.ex. Söndagskola med SKATTEN eller Hillsong Kids.

En annan förändring för hösten är att Charlotte och Joakim Stiernspetz tar en paus i ledarskapet denna termin bland annat på grund av tillökning i familjen. Benner är den som är huvudledare under tiden.

Vi ser fram emot att träffa er!
Barnkyrkan i Vasakyrkan

Joakim Stiernspetz, 0731—54 65 61