Inside Out (Tonår)

Program våren 2023

20 jan börjar vi på nytt

20 januari – Tårtleken – Varför Jesus? Axel Sjölin.
27 januari – Lasergame (Samling 18.45 vid banan) Är bibeln sann och hur kom den till? Bertil Åhman.
3 februari – FamilyFeud – Hur kan en god Gud tillåta ondska och lidande? Nils Thapper.
10 februari – Ekumenisk i Klippan.
17 februari – Inget tema, Vad tror vi på? Benner Löwenham.
24 februari – Sportlov (Ingen aktivitet).
3 mars – Team från Shalom besöker oss – Shalomteamet delar sin tro, Shalom
10 mars – Teknikleken – Jesu återkomst – profetior i bibeln, Malin Gränsmark.
17 mars – Sardinburken – En personlig relation med Gud – Hur och varför? Ossian Bredmar

27/1, 10/3 och 21/4 är de som går årkurs 6 välkomna att vara med.

OBS! Program och tema kan ändras – Ha koll på Messenger.

Vad? Tonårskyrkan vill vara en gemenskap där var och en känner sig sedd, välkommen och ges möjlighet att växa i en personlig tro på Jesus.

För vem? Dig som börjat årskurs 7. Vi har ingen övre ålder men vi riktar oss till högstadie- och gymnasieåldern.

När? Varje fredag kl.19.00 med start den 26 augusti.

Var? Vi träffas vanligtvis i Vasakyrkan. Det kommer att bli fika, undervisning och olika slags aktiviteter. För att hålla dig uppdaterad om vad som kommer att hända under fredagen, så kan du gå med i Tonårskyrkans Messenger-grupp.

Kontakt: David Gränsmark 070-363 82 13 eller Andreas Larsson 072-529 87 55