Scouting

Mossebo Scouter

I höst bli det scouter igen! Vi kommer ha scouter de söndagar det är familjekyrka i Mossebo. Scouterna pågår mellan kl 12-14.30, alltså efter familjekyrkans samling. Alla som börjat skolan är välkomna, går man i första klass är det bra om man har en vuxen med sig. Yngre syskon och föräldrar är välkomna att stanna kvar på scoutplatsen men det kommer inte finnas något program för yngre barn. Vi kommer alltid vara ute på vår scoutplats Vilan så tänk på att ha kläder efter väder.

Familjekyrkans samling är för hela familjen och börjar kl. 10, efteråt bjuds det på grillade hamburgare. Så kom gärna och var med även på detta!

Vi har en messengergrupp för alla scoutföräldrar, hör av er via mail om ni vill finnas med i gruppen.

Terminsprogram

25/9 Typiskt scouting