Scouting

Mossebo Scouter

Scouting hösten  2023

Här kommer höstens program för scouterna. Vi kommer ha scouter de söndagar familjekyrka ses i Mossebo plus två extra tillfällen. Vi grillar hamburgare efter familjekyrkans gudstjänst och drar i gång med scouterna därefter. Vi håller på kl 12-14. Från årskurs två är man välkommen att börja som scout.

Program

17/9 Uppstart med en scoutig utmaning

30/9-1/10 Hajk mer info nedan

22/10 Familjescoutingdag, alla välkomna! Mer info nedan

19/11 Orättvist eller?

28/11 OBS TISDAG kl 18-20 Adventsmys och mörkerspårning

30/9 – 1/10 Hajk

Vi träffas kl 13 i Mossebo och ger oss ut på en vandring. På kvällen när vi är tillbaka lagar vi middag och sover i tält, vindskydd eller i scoutstugan. Självklart blir det ett lägerbål på kvällenl! Vi avslutar efter frukost runt kl 9.30. Meddela oss ledare i messengergruppen eller på mailen om ni kommer och eventuella allergier.

22/10 Familjescouting

Vi i Mossebo Salt Scoutkår bjuder vi in alla nyfikna att komma och se vad vi gör på scouterna. Vi hoppas det blir en härlig eftermiddag för hela familjen, så bjud in vänner och familj. Är du nyfiken på scouting men inte varit med tidigare är detta ett bra tillfälle att komma och se vad man gör på scouterna. Vi kommer även ha en liten loppis med saker från vår rensning i scoutstugan, har du någon scoutpryl hemma du inte längre behöver får du gärna lämna in den till vår loppis. Precis som en vanlig scoutgång kör vi igång efter hamburgegrillningen efter familjekyrkan ca kl 12 och håller på till kl 14.

Vi träffas på vår scoutplats i Mossebo, adressen är Mossebo 202. Hör av er om ni önskar vägbeskrivning eller vill ha skjuts. Vi har en messengergrupp där vi skickar ut aktuell info, hör av er via mail om ni vill finnas med i gruppen. För övriga frågor hänvisar vi också till vår mail.

Varmt välkomna!

Kontakt: scoutimossebo@gmail.com

Ronja Jakobsson 0702821848
Josse Jakobsson  0702460900